Sluiten

Zoeken.

Solidariteitsbijeenkomst

Terug naar overzicht

Solidariteitsbijeenkomst in Hoogeveen

De Tamboer Hoogeveen

18 

oktober

19:30

Gratis

Solidariteitsbijeenkomsten

Op woensdag 18 oktober organiseren we een solidariteitsbijeenkomst in Hoogeveen, om te laten zien dat we achter Israël en het Joodse volk staan. Komt u ook?

Israël wordt aangevallen. Onschuldige mensen, zelfs kinderen en baby's, zijn vermoord - alleen maar omdat ze Joods zijn. In Israël leeft het besef dat er sinds de Holocaust niet zoveel Joden op één dag zijn vermoord als op zaterdag 7 oktober, toen de gruwelijke aanval begon.

Juist in deze tijd van Israëls grote benauwdheid, mogen we laten zien dat we achter Israël en het Joodse volk staan. Dat we voor hen bidden, hen willen troosten (Jesaja 40:1) en dat we solidair zijn.

Dat willen we samen met u doen, tijdens deze solidariteitsbijeenkomst in Hoogeveen.

Programma

Deze avond staat in het teken van verootmoediging, gebed en solidariteit met Israël. We zingen Israël vrede toe en er zijn sprekers uit Nederland en Israël.

De muziek wordt op deze avond verzorgd door Gilad Nezer en Marcel van der Poel.

Praktische informatie
 • datum: woensdag 18 oktober 2023
 • tijd: van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur
 • locatie: De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen
 • prijs: gratis
Shalva concerten worden solidariteitsconcerten

In de afgelopen periode hebben we u uitgenodigd voor concerten van de Shalva Band uit Israël. Vanwege de noodsituatie is het niet gepast en bovendien niet mogelijk om deze concerten doorgang te laten vinden.

Daarom hebben we ervoor gekozen om deze drie avonden te laten staan in het teken van verootmoediging, gebed en solidariteit met Israël. We zingen Israël vrede toe en er zijn sprekers uit Nederland en Israël.

Aanmelden

We roepen u op om ook te komen, om zo Israël te bemoedigen en samen met vele vrienden van Israël te bidden voor de vrede van Jeruzalem (Psalm 122).

Het is belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt, want we verwachten veel mensen. Uiteraard is dit kosteloos. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Had u zich al aangemeld voor het concert van de Shalva Band? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden.

Locatie

De Tamboer, Hoogeveen

Hoofdstraat 17

7902 EA, Hoogeveen

Routebeschrijving

Let op! Nog 280 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda