Sluiten

Zoeken.

Seminar met ds. Henk Poot in Klundert over ‘Paulus, Johannes, Jezus en Israël’ (2/2)

Gereformeerde Kerk Klundert

18 

maart

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op maandag 18 maart 2024 is er in Klundert de tweede studiebijeenkomst in een serie van twee met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het thema van de bijeenkomsten zal zijn: Paulus, Johannes, Jezus en Israël. De bijeenkomsten vinden plaats in de Gereformeerde Kerk , Von Kropffplein 1, 4791 HW Klundert. De aanvang is om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. De data van de andere avond is: 11 maart.

Thema

Lezing 1: Joden en Christenen.

Hoe leven Joden en Christenen samen? Dat is een van de grote thema’s van Paulus’ brief aan de Romeinen. Op deze avond kijken we samen naar deze bekende brief en proberen er ondertussen wijze lessen uit te halen voor onszelf.

Lezing 2: Israël en de toekomst

Op deze tweede avond gaan we waarschijnlijk nog een stukje door op de Romeinenbrief, maar het belangrijkste onderwerp is toch de plaats van Israël in de toekomst. We denken na over verschillende voorstellingen maar ook over wat wij in deze tijd met het Joodse volk zien gebeuren

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Gereformeerde Kerk, Klundert

Von Kropffplein 1

4791 HW , Klundert

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda