Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Mazzeltov-concert in Katwijk aan Zee

Nieuwe Kerk Katwijk

11 

mei

19:30 - 22:00

Betaald

Katwijk aan Zee

We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov Tour! Op donderdag 11 mei om 19.30 uur is het eerste concert, in de Nieuwe Kerk in Katwijk.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Holland-Koor in samenwerking met het Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him en het Hineni Symfonie Orkest.

Het Holland-Koor is één van de grootste koren van Nederland. Een grote groep van vrienden en vriendinnen uit heel Nederland en uit alle kerken. Het Holland-Koor zingt voor Israël en regelmatig ook in Israël. Het Holland-Koor staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart en zingt deze avond samen met het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him.

De koor- en samenzang wordt begeleid door Jan Lenselink (vleugel) en Marco den Toom (orgel).

Daarnaast speelt het Hineni Symfonie Orkest (HSO) prachtige composities van Joodse componisten. Het HSO bestaat uit musici met hart voor Israël en het Joodse volk. Het HSO staat onder leiding van de Israëlische dirigent Ilia Belianko.

Bekijk de video van 'Jeruzalem' uit een eerdere samenwerking tussen het Holland-Koor en het HSO:

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Frank Heikoop.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!

Feliciteer Israël

Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen. Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in de Nieuwe Kerk, aan de Voorstraat 79 in Katwijk. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze).

De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). De voorverkoop is gesloten, wel zijn er zolang de voorraad strekt kaarten te koop aan de deur.

We hopen u te ontmoeten!

Dit concert organiseren we in samenwerking met de commissie Kerk en Israël van de Hervormde Gemeente in Katwijk aan Zee.

Locatie

Nieuwe Kerk, Katwijk

Voorstraat 79

2225 EM, Katwijk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda