Sluiten

Zoeken.

Mazzeltov-concert in Deventer

Lebuinuskerk Deventer

22 

juni

19:30 - 22:00

Betaald

Deventer

We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov Tour! Op donderdag 22 juni zijn we in de Lebuiniskerk in Deventer.

Muziek

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door het Holland-Koor in samenwerking met het Chr. Gem. Drechtstedenkoor Praise Him en Chr. Gem. koor Looft den Heer Notter.

Het Holland-Koor is één van de grootste koren van Nederland. Een grote groep van vrienden en vriendinnen uit heel Nederland en uit alle kerken. Het Holland-Koor zingt voor Israël en regelmatig ook in Israël.

De koor- en samenzang wordt begeleid door Jan Quintus Zwart (dirigent), Jan Lenselink (vleugel), Marco den Toom (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit).

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Henk Poot.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!

Feliciteer Israël

Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen. Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in de Lebuiniskerk, aan de Grote Kerkhof 38 in Deventer. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze).De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). Reserveren kan hieronder. We hopen u te ontmoeten!

Locatie

Lebuinuskerk, Deventer

Grote Kerkhof 38

7411 KV, Deventer

Routebeschrijving

Let op! Nog 286 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda