Sluiten

Zoeken.

Lezing van Joanne Nihom in Zwolle over ‘Ondanks conflict zoeken naar verbinding’

De Hoofdhof Zwolle

17 

februari

20:00

Gratis

Joanne Nihom website

Op donderdag 17 februari 2022 is er in Zwolle een studieavond met Joanne Nihom, journaliste uit Israël. Het onderwerp waarover ze spreekt is: Ondanks conflict zoeken naar verbinding. De bijeenkomst vindt plaats in de Hoofdhof, Kerkweg 26, 8024 AN Zwolle. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Mocht u een consumptie willen nuttigen (koffie/thee), dan is het goed om te weten dat dit alleen contant afgerekend kan worden (1.60 per kop).

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht en kan hieronder.

Thema

Joanne Nihom is een van onze correspondenten in Israël. Te midden van het Israëlisch-Arabische conflict richt zij haar aandacht op hoopvolle verhalen en schreef het boek Over Grenzen.  Hierin beschrijft ze hoe mensen ondanks culturele, godsdienstige en soms zelfs vijandige tegenstellingen toenadering tot elkaar zoeken en vinden. Het zijn bijzondere en ingrijpende verhalen die tonen dat samen leven mogelijk is. Tijdens de lezing zal Joanne hier uitgebreid op ingaan, met voor u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het boek is te koop in de zaal en Joanne zal uw boek graag signeren.

Locatie

De Hoofdhof, Zwolle

Kerkweg 26

8024 AN, Zwolle

Routebeschrijving

Let op! Nog 15 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda