Sluiten

Zoeken.

Tentoonstelling

Terug naar overzicht

Expositie: Typisch Israël

Israëlcentrum Nijkerk

04 

maart

 - 

19 april

10:00 - 16:00

Gratis

Expositie typisch Israel jaap bonker

Vanaf 4 maart is in ons Israëlcentrum in Nijkerk de expositie 'Typisch Israël' te bewonderen, met een verzameling Bijbelse voorwerpen van Jaap Bönker. Ook zal Jaap diverse lezingen houden.

Ontdek aan de hand van diverse Bijbelse voorwerpen hoe de Israëlieten betekenis gaven aan het alledaagse leven. Vanaf 4 maart zal in de expositie in het Israëlcentrum een groot aantal Bijbelse voorwerpen te zien zijn, waaronder alle muziekinstrumenten van Psalm 150, Thorarollen, een bedoeïenentent, pijl en boog, een ezelskaak, een dorsslee en bijlen.

Initiatiefnemer Jaap Bönker wil met zijn verzameling Bijbelse voorwerpen mensen graag in aanraking brengen met de inspirerende wijsheid van de Bijbelse cultuur. Een ontdekkingstocht door de eindeloos boeiende wereld van het oude Israël.

Lezingen

Jaap Bönker zal op vier data in Nijkerk aanwezig zijn om een lezing te houden over zijn Bijbelse collectie. Het is verplicht u hiervoor aan te melden. Bekijk hieronder welke data u beschikbaar bent en meld u aan:

Praktische info

De expositie is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur en gratis toegankelijk. Op zon- en feestdagen gesloten.

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda