Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Concert van de Shalva Band in Antwerpen

AMUZ Antwerpen

19 

oktober

19:30 - 22:30

Betaald

Shalva Band Israel

Op donderdag 19 oktober komt de Israëlische Shalva Band naar Antwerpen voor een onvergetelijk concert! De avond vindt plaats in theater AMUZ en begint om 19.30 uur.

De Shalva Band behoort tot de meest geliefde Israëlische bands van de afgelopen jaren. Het bestaat uit acht zangers en muzikanten met een bijzonder verhaal. Elk bandlid heeft een beperking, maar dat houdt ze niet tegen om hun muzikale gaven en talenten in te zetten en mensen een unieke avond te laten beleven.

De band is verbonden aan Shalva, een hulporganisatie in Israël die zich inzet voor de ondersteuning van en zorg voor kinderen met een beperking en hun families. Shalva is opgericht in 1990 en heeft sindsdien duizenden kinderen en hun families geholpen. De organisatie heeft een grote bijdrage geleverd aan het creëren van meer bewustzijn en acceptatie van mensen met een beperking in de Israëlische samenleving.

De Shalva Band is wereldwijd bekend. Onder meer door hun optreden tijdens het Eurovisie Songfestival in 2019 in Tel Aviv, maar nog meer vanwege hun aanstekelijke energie en de prachtige muziek die ze maken. Van traditionele Israëlische en Joodse liederen tot bekende meezingers: bereid u voor op een muzikaal feest waar u nog lang aan terug zult denken!

Maak kennis met de Shalva Band met het nummer A Million Dreams:

Praktische info

  • datum: donderdag 19 oktober 2023
  • tijd: van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur
  • locatie: AMUZ, Kammenstraat 81 in Antwerpen
  • prijs: €15,- voor een regulier ticket /  €25,- voor een VIP-ticket
  • tickets reserveren kan door te mailen naar cvibelgie@gmail.com of bel +32 486 44 08 62. Vermeld bij uw bestelling of een regulier of een VIP-ticket wenst

Locatie

AMUZ, Antwerpen

Kammenstraat 81

2000, Antwerpen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda