Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Oscar Lohuis in Dalfsen over ‘Waarom Israël er toe doet’

NGK Het Kruispunt Dalfsen

24 

april

20:00

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op woensdag 24 april 2024 is er in Dalfsen een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom Israël er toe doet. De bijeenkomst vindt plaats in NGK Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19, 7721XM Dalfsen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Niemand kan meer om Israël heen. Sinds de Joden steeds meer terugkeren naar het land van hun voorvaderen staan zij onophoudelijk in de belangstelling van de wereld. Nu de haat tegen het land Israël en het Joodse volk weer naar boven drijven worden ook christenen voor de keuze gesteld om wel of niet achter Israël te staan. Als we de Bijbel lezen komen we Israël ook voortdurend tegen. Waarom doet Israël er toe voor christenen, voor de kerk en voor de samenleving?

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Praktische informatie:

  • Entree is gratis, er wordt gecollecteerd voor Christenen voor Israël
  • Er is verkoop van Israëlproducten en boeken aanwezig

Locatie

NGK Het Kruispunt, Dalfsen

Brethouwerstraat 19

7721 XM, Dalfsen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda