Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in Arnemuiden over 'Leven wij in de eindtijd?'

Hervormde Kerk Arnemuiden

17 

april

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op woensdag 17 april 2024 is er in Arnemuiden een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is 'Leven wij in de eindtijd?'. De bijeenkomst vindt plaats in de Hervormde Kerk, Markt 10, 4341 EP Arnemuiden. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van Israëlproducten.

Thema

De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd. Het valt me op dat zelfs verschillende mensen die zich als niet-gelovig beschouwen, hier bevestigend op antwoorden.

Lezend in Jeremia kom je een raadselachtige zin tegen "Aan het einde van de dagen zul je dit begrijpen". Kennelijk ontving Jeremia woorden van God die pas de laatste generatie zal begrijpen. Welke woorden zijn dat? Daar gaan we het over hebben tijdens de komende avond en we gaan ontdekken dat het meest bediscussieerde land ter wereld, Israël, daar de hoofdrol in speelt. Het is voor ons allemaal van het grootste belang om vanuit de Bijbel meer te gaan zien wat er in onze tijd gebeurt en wat de rol is die wij daarin mogen en misschien zelfs moeten vervullen.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Hervormde Kerk, Arnemuiden

Markt 10

4341 EP, Arnemuiden

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda