Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Gerard Krol in Baarn over ‘De tempel in Gods plan’

Calvijnkerk Baarn

15 

juni

20:00

Gratis

ds. Gerard Krol

Ds. Gerard Krol

Op donderdag 15 juni 2023 is er in Baarn een studiebijeenkomst met spreker ds. Gerard en Krol namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: De tempel in Gods plan. De bijeenkomst vindt plaats in de Calvijnkerk, Tromplaan 7, 3742 AA Baarn. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

De tempel is als een rode draad door de Bijbel. In de tempel werd de schepping weerspiegeld. Ook was het een symbool van Gods nabijheid. Israël had de roeping om een volk van priesters te zijn. Die roeping gaat nooit weg. Uiteindelijk is de nieuwe hemel en aarde ook als een tempel getekend.

Achtergrond spreker

ds. Gerard Krol is predikant in de Hervormde gemeente Calvijnkerk te Baarn. Sinds lange tijd gaat zijn aandacht uit naar de samenhang tussen de beide Bijbelse Testamenten en de lange lijnen die de Messias van Israël daarin trekt. Vanaf 2010 is ds. Krol betrokken bij het werk van Christenen voor Israël. Hij geeft lezingen namens deze stichting. Vooral met betrekking tot de toekomst die God wil schenken, aan Israël, maar ook aan Zijn Kerk door Christus Jezus.

Locatie

Calvijnkerk, Baarn

Tromplaan 7

3742 AA , Baarn

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda