Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Eindhoven over ‘De wederopstanding van Israël’

De Schuilplaats Eindhoven

06 

oktober

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op donderdag 6 oktober 2022 is er in Eindhoven een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De wederopstanding van Israël. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in de Schuilplaats, Marconilaan 70, 5621 AB Eindhoven. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Geen wereldrijk ooit is vergaan en weer opgestaan. Maar Israël is na bijna 2000 jaar  verstrooit te zijn geweest in alle landen van de wereld, teruggekeerd in het oorspronkelijke land dat door God aan hun voorvaderen was gegeven. Dit wonder van herstel vanaf 1948 werd al bijna 2500 jaar geleden uitgebreid geprofeteerd in Ezechiël hoofdstuk 37 en wij zien dat wonder van de wederopstanding voor onze ogen letterlijk in vervulling gaan.

Inmiddels is er al bijna 70 jaar verstreken en heeft Israël tegen de verdrukking in van oorlogen, intifada’s standgehouden en uitgegroeid tot een moderne staat met acht miljoen inwoners. Israël is getransformeerd van een woestijn naar een groen en vruchtbaar land met een groeiende economie. Israël is gewoon een wonder van God.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

De Schuilplaats, Eindhoven

Marconilaan 70

5621 AB, Eindhoven

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda