Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Marianne Glashouwer in Driebergen-Rijsenburg over ‘Gods trouw aan Israël, ook aan ons’

't Hoge Licht 2 Driebergen-Rijsenburg

24 

mei

 - 

 

20:00

Gratis

Marianne Glashouwer

Marianne Glashouwer

Op dinsdag 24 mei 2022 is er in Driebergen-Rijsenburg een studieavond met spreekster Marianne Glashouwer. Het onderwerp waarover ze spreekt is: Gods trouw aan Israël, ook aan ons. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in 't Hoge Licht, Klaproos 2, 3972 PX Driebergen-Rijsenburg. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk!

Achtergrond spreker

Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Locatie

't Hoge Licht 2, Driebergen-Rijsenburg

Klaproos 2

3972 PX, Driebergen-Rijsenburg

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda