Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Oscar Lohuis in Zaltbommel over ‘Tekenen van de aanstaande Wederkomst’

Pand 9 Zaltbommel

20 

oktober

20:00

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op donderdag 20 oktober 2022 is er in Zaltbommel een studieavond met spreker ds. Oscar Lohuis. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Tekenen van de aanstaande Wederkomst. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Pand 9, Van Heemstraweg West 9, 5301 PA Zaltbommel. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Vanuit de vervangingstheologie is het gangbaar geworden om voor Israël in het Oude Testament 'de kerk' te lezen en voor Jeruzalem 'het hemels Jeruzalem'. Toch blijken profetieën over Israël in onze tijd letterlijk uit te komen. Zacharia 12 bepaalt ons bij de strijd om Jeruzalem die in het einde der tijden heviger zal worden. De contouren van diverse aspecten van deze eindstrijd kunnen we nu al duidelijk waarnemen. We denken na over tekenen van de tijd waarin wij leven.

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

Pand 9, Zaltbommel

Van Heemstraweg West 9

5301 PA, Zaltbommel

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda