Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Nieuwerkerk over ‘De herrijzenis van Israël’

Punt-3 Nieuwerkerk

09 

november

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen - spreker

ds. Kees van Velzen

Op dinsdag 9 november 2021 is er in Nieuwerkerk een studieavond met ds. Kees van Velzen, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De herrijzenis van Israël. De bijeenkomst vindt plaats in Punt-3, Kerkplein 2, 4306 CL Nieuwerkerk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

“Israël is een uniek land en een uniek volk,” aldus ds. Van Velzen, “het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Heere God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst en de vestiging van Zijn koningschap over Israël zal plaatsvinden in dezelfde stad als van waar hij vertrok: Jeruzalem.”

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Punt-3, Nieuwerkerk

Kerkplein 2

4306CL, Nieuwerkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda