Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Hemelum (LET OP: LEZING BEGINT OM 19.30 UUR)

Nicolaaskerk Hemelum

25 

mei

 - 

 

19:30

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op woensdag 25 mei 2022 is er in Hemelum een studieavond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Vleugels uitslaan als arenden: Principes van het herstel van Israël en van het leven in Gods overwinning. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Nicolaaskerk, De Klaster 2, 8584 VM Hemelum. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

De Here houdt zich aan zijn beloften en als Juda in ballingschap is gegaan vanwege de zonde van het volk en haar koningen, dan spreekt de Here alweer van bevrijding en verlossing. Dat is het hart van de Here en Hij schept geen genoegen in het oordeel en de straf en wil altijd troost schenken waar dat kan. De Heilige Geest is de Trooster bij uitstek en de Here heeft voorzien waar zijn volk doorheen moest gaan, en roept troosters uit de volken om zijn volk te troosten.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Nicolaaskerk, Hemelum

De Klaster 2

8584 VM, Hemelum

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda