Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Haarlem over ‘Van wie is Israël?’

De Koningkerk Haarlem

22 

september

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op woensdag 22 september 2021 is er in Haarlem een studieavond met ds. Kees van Velzen, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Van wie is Israël?. De bijeenkomst vindt plaats in de Koningkerk, Kloppersingel 57, 2021 CS Haarlem. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht en kan hieronder.

Thema

Wat is in de wereldpolitiek misschien wel het meest bediscussieerd? Israël, zowel het land als het volk. Hoe komt het dat er geen enkel land is wat zo in de belangstelling staat? Daar is een heel goede reden voor.  Ooit zei de Almachtige God: "Dit land en dat volk zijn van Mij"! Twee vragen: 1. Zei God dat echt zo? 2. Wat zijn daarvan de gevolgen voor toen en voor onze situatie nu?

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop en van het Holland Koor. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

De Koningkerk , Haarlem

Kloppersingel 57

2021 CS , Haarlem

Routebeschrijving

Let op! Nog 74 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda