Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Speciale Domari-avond in Nijkerk

Maranathakerk Nijkerk

13 

september

19:30

Gratis

Amoun Sleem

Ontmoet Amoun Sleen

Op woensdagavond 13 september organiseert de Stichting Vrienden van Domari in samenwerking met Christenen voor Israël een avond over de Domari, in de Maranathakerk tegenover het Israëlcentrum.

Amoun Sleem

Amoun Sleem is de directeur van de Jerusalem Society of Gipsy. De Domari zijn een zigeuner groepering levend in Israël. Daarnaast is Amoun voor velen het gezicht van het Huis op de Berg in Israël waar zij jaren heeft gewerkt en velen van u heeft ontvangen. Vanuit Nederland worden de Domari ondersteund door o.a. Vrienden van Domari en Christenen voor Israël.

Programma

Ontmoet Amoun tijdens een “Meet en Greet” in het Israëlcentrum vanaf 18.00 uur. Daarna zal er rond 19.30 uur in de Maranathakerk tegenover het centrum een gesprek zijn tussen Sara van Oordt en Amoun. Tijdens dit interview leren we meer over de Domari, het leven van Amoun en het Jerusalem Society of Gipsy. Naast dit bijzondere gesprek zal drs. Kees de Vreugd een studie geven. Tevens bestaat de stichting Vrienden van Domari 10 jaar en daarom zullen ook Rien Koert en Wil den Dikken-Deetman nog een woordje doen vanuit deze stichting.

U kunt zich aanmelden voor deze ontmoetingsavond via het formulier hieronder of door te bellen naar 033 245 88 24.

Locatie

Maranathakerk, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 14 14

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 164 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda