Sluiten

Zoeken.

Seminar met ds. Henk Poot in Oud-Beijerland over ‘Het geheim van Israël’ (1/3)

EG Hoekschewaard Oud-Beijerland

18 

november

 - 

 

20:00

Gratis

ds. Henk Poot - spreker

ds. Henk Poot

Op donderdag 18 november 2021 is er in Oud-Beijerland de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema van de drie avonden zal zijn: Het geheim van Israël. De bijeenkomsten vinden plaats in EG Hoekse Waard, Polderlaan 1, 3261 ZA Oud-Beijerland. De aanvang is om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. De data van de andere twee avonden zijn: 25 november en 2 december.

Van te voren aanmelden is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Thema

We beginnen met de ontstaansgeschiedenis van Israël. We horen over de roeping van Abram en de uittocht uit Egypte en het geschenk van de Wet. Israël is niet alleen Gods eerstgeboren zoon, maar ook de knecht des Heren. We gaan in op de prediking van de profeten die worstelen met de ontrouw van Israël, maar die ook vertellen van een hoopvolle toekomst. Hoogtepunt op de weg van God met het Joodse volk is de komst van Christus. Wat is zijn relatie met Israël? In de eerste lezing gaat het over de roeping van Israël, in de tweede over Christus en in de derde lezing gaan we in de tijd waarin wij leven.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’ en ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

EG Hoekschewaard, Oud-Beijerland

Polderlaan 1

3261 ZA, Oud-Beijerland

Routebeschrijving

Let op! Nog 43 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda