Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Mazzeltov-concert in Hoogeveen

Vredehorst Hoogeveen

16 

mei

19:30 - 22:00

Betaald

Hoogeveen

We trekken het land door met een grote verjaardagstour voor 75 jaar Israël: de Mazzeltov Tour! Op dinsdag 16 mei om 19.30 uur zijn we in de Vredehorst in Hoogeveen.

Muziek

De muziek wordt verzorgd door een uniek duo: Marcel van der Poel en Gilad Nezer. Marcel is een Nederlandse christen, Gilad een Israëlische Jood. Samen brengen ze de mooiste Israëlische muziek: soms met een lach en soms met een traan. Natuurlijk is er ook samenzang.

Spreker

De korte overdenking tijdens deze avond wordt verzorgd door ds. Kees van Velzen.

75 jaar Israël

Deze feestelijke avond staat in het teken van 75 jaar Israël. Tijdens de avond wordt het verhaal van de ontstaansgeschiedenis van de staat Israël verteld vanuit het oogpunt van vijf hoofdrolspelers. Laat u meeslepen door het wonder van de geboorte van Israël!Met de Mazzeltov Tour willen we Israël feliciteren en bemoedigen.

Feliciteer Israël

Mazzeltov is Hebreeuws voor 'gefeliciteerd' en dat willen we namens zoveel mogelijk christenen in Nederland tegen Israël zeggen.

Info en kaarten

Het concert vindt plaats in De Vredehorst, aan de Zuidwoldigerweg 32 in Hoogeveen. We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 22.00 uur (inclusief pauze).

De toegang is €5 p.p. (inclusief 1 consumptie). De online kaartverkoop is gesloten. U kunt nog kaarten kopen aan de deur.

Locatie

Vredehorst, Hoogeveen

Zuidwoldigerweg 32

7908 AD, Hoogeveen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda