Sluiten

Zoeken.

Lezing van Joanne Nihom in Nijkerk over ‘Ondanks conflict zoeken naar verbinding’

Israëlcentrum Nijkerk

10 

februari

20:00

Gratis

Joanne Nihom website

Op donderdag 10 februari 2022 is er in Nijkerk een studieavond met onze journaliste uit Israël Joanne Nihom. Het onderwerp waarover ze spreekt is: Ondanks conflict zoeken naar verbinding. De bijeenkomst vindt plaats in Israelcentrum Nijkerk, Henri Nouwenstraat 34, 3863 HV Nijkerk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Joanne Nihom is een van onze correspondenten in Israël. Te midden van het Israëlisch-Arabische conflict richt zij haar aandacht op hoopvolle verhalen en schreef het boek Over Grenzen.  Hierin beschrijft ze hoe mensen ondanks culturele, godsdienstige en soms zelfs vijandige tegenstellingen toenadering tot elkaar zoeken en vinden. Het zijn bijzondere en ingrijpende verhalen die tonen dat samen leven mogelijk is. Tijdens de lezing zal Joanne hier uitgebreid op ingaan, met voor u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het boek is te koop in de zaal en Joanne zal uw boek graag signeren.

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 30 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda