Sluiten

Zoeken.

Israëlconcert op Urk met het Hineni Symfonie Orkest en Urker Mannenkoor 'Hallelujah'

Gereformeerde kerk De Poort Urk

20 

april

19:30

Gratis

2021 CVI website (30)

Op zaterdag 20 april geven het Hineni Symfonie Orkest onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko en het Urker Mannenkoor 'Hallelujah' onder leiding van Bert Moll op Urk een benefietconcert voor Israël.

Over het Hineni Symfonie Orkest

Het Hineni Symfonie Orkest uit Nijkerk heeft een grote bezetting aan muziekinstrumenten. Het bestaat uit veertig professionele musici die belangeloos spelen onder leiding van chef-dirigent Ilia Belianko. Sinds 2006 geeft het orkest concerten in binnen- en buitenland. Het trad op in onder andere het Concertgebouw in Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en het Jerusalem Theatre in Jeruzalem.

Het orkest ondersteunt met haar concerten de organisatie Hineni in Jeruzalem, dat steun biedt aan onder meer weeskinderen, kansarme jongeren, Holocaustoverlevenden en slachtoffers van terreur. Het centrum wordt geleid door de Nederlandse Benjamin Philip en beschikt over een grote gaarkeuken, die dagelijks de allerarmsten in Jeruzalem van een gratis warme maaltijd voorziet.

Over het Urker Mannenkoor 'Hallelujah'

Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” is een bloeiende zangvereniging met een duidelijk karakter. In een ontkerstenend Nederland mogen wij met tachtig mannen, onder wie vele jongeren, zingend de boodschap uitdragen van Gods genade voor zondige mensen. Vanwege de grote verdiensten voor de christelijke muziek is Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.

Praktische informatie
  • Datum: D.V. zaterdag 20 april
  • Locatie: De Poort, Lange Dam 52 op Urk
  • Aanvangstijd: het concert begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur
  • Entree is gratis, maar aanmelden is wel verplicht

Locatie

Gereformeerde kerk De Poort , Urk

Lange Dam 52

8321 XS , Urk

Routebeschrijving
Doneren
Abonneren
Agenda