Sluiten

Zoeken.

Excursie Joods Amsterdam 30 augustus

Synagoge Amsterdam Amsterdam

30 

augustus

13:00 - 17:15

Betaald

Joods Amsterdam

Op woensdag 30 augustus organiseren we een excursie naar Amsterdam, om daar een lezing te volgen van rabbijn Katz en een wandeling te maken door Joods Amsterdam. Gaat u mee?

Programma

Tijdens deze mooie een leerzame dag in Amsterdam zullen we een lezing krijgen van rabbijn Katz. Daarna wandelen we samen door Joods Amsterdam om stil te staan bij de Joodse geschiedenis die in Amsterdam nog steeds zichtbaar is. Ten slotte is er de optie om de dag gezellig af te sluiten met een diner. De kosten van het optionele 3 gangen diner bedragen 35 euro en kunt u op de excursie dag zelf voldoen. Graag horen wij uw reactie van tevoren of u hieraan wilt deelnemen. Het adres van het restaurant is: Restaurant La Biss, Albert Cuypstraat 278 in Amsterdam.

Praktische informatie
  • De kosten van deze excursie zijn €20,-. (hierbij is niet inbegrepen de benodigde tramrit en het optionele diner)
  • De synagoge is vanaf Centraal Station Amsterdam te bereiken met tramlijn 14, bij halte Artis uitstappen. Daarna loopt u in de rijrichting met de tram mee en neemt u de eerste straat rechts. Dat is de Nieuwe Kerkstraat.
  • Na afloop van de lezing vindt er een collecte plaats voor het werk van de stichting Zikna van rabbijn Katz. Deze stichting geeft psychosociale hulp aan Holocaustslachtoffers, ook aan de tweede en derde generatie.
  • Op de dag van de excursie kunt u ons in noodgevallen telefonisch bereiken op 06-496 26 194
Meer informatie/aanmelden

U kunt zich aanmelden via het formulier hieronder.

Locatie

Synagoge Amsterdam, Amsterdam

Nieuwe Kerkstraat 149

1018VD, Amsterdam

Routebeschrijving

Helaas, geen plekken meer beschikbaar

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda