Koen Carlier nodigt u uit voor de laatste Familiedag van 201

Sluiten

Zoeken.

Koen Carlier nodigt u uit voor de laatste Familiedag van 2016!

26 april 2016

Komende zaterdag reist onze Israël-Familietour af naar het hoge noorden. We zijn te gast in Drachten voor de laatste Israël-Familiedag van 2016. Nog geen kaarten? Wees er dan snel bij, want de zaal stroomt al aardig vol.

Wat kan ik verwachten?

In het hoofdprogramma spreekt ds. Henk Poot over de bijzondere tijd waarin we leven. Daarnaast kunt u luisteren naar het aangrijpende verhaal van Anna Usik, die afgelopen december vanuit Oekraïne alija maakte naar Israël. Anna was ook te zien in de serie ‘Vlucht uit het Noorderland’ (bekijk de video hierboven) en deelt tijdens de Familiedag uitgebreid haar persoonlijke verhaal.

Tussendoor zingen we prachtige liederen samen met CRK Voices uit Kampen. Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht met het speciale kinderprogramma van Vrolijk Theater en de kindercrèche.

U bepaalt zelf hoe uw middagprogramma eruit ziet, door te kiezen uit één van de workshops: Israëlisch volksdansen, Hebreeuws, tekenen, een Bijbelstudie, samenzang of wijnproeverij… zeg het maar!

Kan ik me nog aanmelden?

Jazeker, dat kan hier nog tot en met vrijdagmiddag. Daarna is er nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

Tot zaterdag!

Shchyro vash, (met vriendelijke groet in het Oekraïens )

Koen Carlier
alijaveldwerker in Oekraïne