Aleh

Helaas rust onder een aantal bevolkingsgroepen in Israël nog steeds een taboe op het hebben van een gehandicapt kind. Dat resulteert in vaak zeer schrijnende verhalen.

De Tov!Club zet zich in voor kinderen en tieners in Nederland, maar steunt ook kinderen en tieners in Israël. Dit doen wij door het werk van Aleh te steunen. Aleh werkt onder de zwaksten van Israël. Het is Israëls grootste zorgnetwerk voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in afkomst; zowel Joodse als Arabische kinderen worden warm ontvangen. Geen middel wordt achterwege gelaten om de kinderen vooruitgang te gunnen, wat deze vooruitgang ook moge zijn. Helpt u mee meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen een warm thuis te bieden?

Aleh biedt een uitweg die absoluut noodzakelijk is. Ze begeleiden ouders van wie de kinderen thuis wonen met professionele hulp, maar ze geven ook honderden kinderen een liefdevol thuis.

“Gods hart gaat uit naar kwetsbare kinderen. Met steun aan Aleh kunnen wij die liefde tastbaar maken voor ernstig gehandicapte kinderen in Israël.” – Gert-Jan Segers, lijsttrekker ChristenUnie

Overweegt u om Aleh met uw schoolklas te steunen? Neem contact met ons op voor meer informatie.