Sluiten

Zoeken.

Tulpenreis

Israël

17 - 23 november

Tulpen Israel

Het is een zegen en een voorrecht iets voor Israël te mogen doen! Als Christenen voor Israël steunen we dan ook al jarenlang allerlei projecten en organisaties in Israël. Dat kunnen we doen dankzij de betrokkenheid van heel veel Israëlvrienden in Nederland en België. We bieden u de unieke mogelijkheid om dit najaar een reis door Israël te maken waarbij u een aantal van deze projecten en organisaties bezoekt. Een echt kijkje achter de schermen dus! Ontmoet de mensen achter de projecten, leer Israël van binnenuit kennen en ervaar het Israël-familiegevoel. Bovendien delen we tijdens deze reis tulpenbollen uit aan onze vrienden in Israël, als teken van vriendschap en verbondenheid vanuit Nederland!

Reisprogramma

Vertrek vanaf Amsterdam naar Tel Aviv met directe vlucht Transavia. Bij aankomst in Tel Aviv per bus naar hotel Dan Panorama in Jeruzalem.

We beginnen de dag met een bezoek aan The Jewish Agency/Keren Hayesod. Daarna in kleinere groepen naar Hineni en Adi. ’s Avonds sabbatsmaaltijd met rabbijn Jacobs of Evers in hotel.

Een woestijndag. We gaan naar Mashabei Sade voor de ontmoeting met olim, bezoeken in Arad Fountain of Tears en rijden terug via de Dode Zeeroute (mogelijkheid voor korte duik).

’s Morgens hebben we een dienst in het hotel. ’s Middags worden we naar de top van de Olijfberg gebracht en lopen we terug naar het hotel.

We gaan deze dag naar het zuiden om tulpenbollen te planten en bezoeken ook Sderot (bij grens met Gaza).

We gaan naar het noorden om tulpenbollen te planten en bezoeken Neve Michael en een integratiecentrum in Karmiel. Eventueel ontmoeting met ds. Saleem Shalash in Nazareth.

Voor we naar het vliegveld gaan, bezoeken we het Jaffa Instituut en Ben Yakir. Rond 16.00 uur op Ben Gurion voor de terugvlucht.

Doneren
Abonneren
Agenda