Sluiten

Zoeken.

Oekraïnereizen

Oekraïne

oekrainereizen

Ontdek het werk achter ons project 'Breng de Joden thuis' en help mee Joden in Oekraïne te bemoedigen.

De Joodse gemeenschap in Oekraïne draagt nog altijd de sporen van een heftig verleden. Ook vandaag de dag zijn de leefomstandigheden voor velen van hen moeilijk, mede door armoede en het weer oplaaiende antisemitisme. Reis met ons mee en bemoedig de Joodse gemeenschappen in Oekraïne!

Tijdens een bemoedigingsreis naar Oekraïne zijn er talloze ontmoetingen met de Joodse gemeenschappen in het land. U helpt bij het inpakken en uitdelen van de voedselpakketten en leert meer over de indrukwekkende Holocaustgeschiedenis van het land. Ook maakt u kennis met alijawerker Koen Carlier en zijn team. De Joodse gemeenschap ervaart uw komst en meeleven als hartverwarmend en bemoedigend. Deze reis zal u zeker niet onberoerd laten.

Tijdens onze reizen naar Oekraïne steekt u dus de handen uit de mouwen en ziet u van dichtbij hoe Christenen voor Israël actief is in Oekraïne om Joden te steunen en bemoedigen.

Op dit moment zijn er voor dit jaar (2021) nog geen reizen naar Oekraïne gepland. Houd voor updates deze pagina in de gaten.  
Doneren
Abonneren
Agenda