Sluiten

Zoeken.

Update over onze WhatsApp-nieuwsdienst

Door Christenen voor Israël - 

19 april 2021

WhatsApp nieuwsdienst geschorst

Sinds 2016 versturen we (bijna) dagelijks interessante updates over Israël via WhatsApp. Deze service heeft inmiddels meer dan 12.000 abonnees!

Vanwege dit hoge aantal abonnees hebben we het versturen van de WhatsApp-berichten moeten verspreiden over twee 06-nummers. Helaas is één van deze nummers enkele dagen geblokkeerd geweest door WhatsApp. Als gevolg daarvan kan het zijn dat u minder of zelfs geen berichten van ons hebt ontvangen.

Hoera: nummer weer beschikbaar! Maar...

Inmiddels is het nummer weer vrijgegeven door WhatsApp, wat betekent dat we het weer kunnen gebruiken. Hoewel we dus weer actief zijn met beide nummers, bestaat nog steeds de kans dat we definitief worden geblokkeerd door WhatsApp. Dat zou het einde kunnen betekenen van onze Israël-nieuwsdienst via WhatsApp.

Van onze kant doen wij er alles aan om dit te voorkomen, maar mocht dit scenario toch werkelijkheid worden dan vinden we het fijn als we u op een andere manier toch kunnen blijven informeren en inspireren!

Zo kunt u helpen

1. Reageer op de appjes die u van ons ontvangt. Wat u stuurt mag u zelf weten, maar een duimpje omhoog, een Israël-vlaggetje of een bemoediging vinden we natuurlijk altijd mooi! Deze interactie is nodig, zodat WhatsApp ons niet nogmaals als ‘spam’ beschouwt.

2. Als er in de toekomst opnieuw problemen zijn met onze nieuwsdienst via WhatsApp, dan vinden we het belangrijk dat we u daar direct van op de hoogte kunnen brengen. Daarnaast zoeken we een alternatief voor het geval de nieuwsdienst via WhatsApp definitief zou verdwijnen. Laat daarom hieronder uw e-mailadres achter en ook uw 06-nummer, zodat we deze aan elkaar kunnen koppelen. Let op: het is belangrijk dat u het 06-nummer invult waarop u onze WhatsApp-berichten ontvangt.

Extra: al onze updates ontvangen via e-mail

Ontvangt u nog niet onze e-mailnieuwsbrief met updates over onze livestreams, activiteiten en interessante artikelen? Vink in het formulier hieronder dan ook de optie aan om vanaf nu al onze e-mailupdates (maximaal drie e-mails per week) te ontvangen!

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda