Sluiten

Zoeken.

Update over onze WhatsApp-nieuwsdienst

Door Christenen voor Israël - 

19 april 2021

WhatsApp nieuwsdienst geschorst

Al vijf jaar versturen we (bijna) dagelijks interessante updates over Israël via WhatsApp. Deze service heeft inmiddels meer dan 12.000 abonnees!

Vanwege dit hoge aantal abonnees hebben we het versturen van de WhatsApp-berichten moeten verspreiden over twee 06-nummers. Helaas is één van deze nummers enkele dagen geblokkeerd geweest door WhatsApp. Als gevolg daarvan kan het zijn dat u minder of zelfs geen berichten van ons hebt ontvangen.

Hoera: nummer weer beschikbaar! Maar...

Inmiddels is het nummer weer vrijgegeven door WhatsApp, wat betekent dat we het weer kunnen gebruiken. Om een nieuwe blokkering te voorkomen, kunnen we in de komende periode echter alleen maar kleine groepen ontvangers aanschrijven. Mogelijk ontvangt u voorlopig dus alsnog geen nieuwe berichten van ons.

En nu?

We hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer helemaal actief zijn met beide 06-nummes. De kans bestaat echter dat het nummer definitief wordt geblokkeerd door WhatsApp. Dat zou het einde kunnen betekenen van onze Israël-nieuwsdienst via WhatsApp. Van onze kant doen wij er alles aan om dit te voorkomen, maar mocht dit scenario toch werkelijkheid worden dan vinden we het fijn als we u op een andere manier toch kunnen blijven informeren en inspireren!

Laat uw e-mailadres achter

Mochten er in de toekomst opnieuw problemen zijn met onze nieuwsdienst via WhatsApp, dan vinden we het belangrijk dat we u daar direct van op de hoogte kunnen brengen. Daarnaast zoeken we een alternatief voor het geval de nieuwsdienst via WhatsApp definitief zou verdwijnen. Laat daarom hieronder uw e-mailadres achter en ook uw 06-nummer, zodat we deze aan elkaar kunnen koppelen. Let op: het is belangrijk dat u het 06-nummer invult waarop u onze WhatsApp-berichten ontvangt.

Extra: al onze updates ontvangen via e-mail

Ontvangt u nog niet onze e-mailnieuwsbrief met updates over onze livestreams, activiteiten en interessante artikelen? Vink in het formulier hieronder dan ook de optie aan om vanaf nu al onze e-mailupdates (maximaal drie e-mails per week) te ontvangen!

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda