Sluiten

Zoeken.

Vrouwenochtend met Marianne Glashouwer in Uddel over ‘Gods trouw aan Israël, ook aan ons’

Hervormde Kerk Uddel

28 

februari

09:15

Gratis

Marianne Glashouwer

Marianne Glashouwer

Op woensdag 28 februari 2024 is er in Uddel een lezing voor vrouwen met Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Gods trouw aan Israël, ook aan ons. De bijeenkomst vindt plaats in Hervormde Kerk , Garderenseweg 2, 3888 LC Uddel. Aanvang om 09:15 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Volgens de profeten zal God Zijn volk weer terugbrengen naar Israël. We zien dat gebeuren in onze tijd. We zien ook dat God trouw is en die trouw bewijst aan zijn volk. God is trouw aan Zijn oogappel Israël en daarom kunnen wij er ook op vertrouwen dat Hij zijn beloften aan ons waarmaakt. God is trouw, Zijn plannen falen niet. Hij heeft de geschiedenis in Zijn hand, de geschiedenis van de wereld, van Israël en ook van ons persoonlijk!

Achtergrond spreker

Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Locatie

Hervormde Kerk, Uddel

Garderenseweg 2

3888 LC, Uddel

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda