Sluiten

Zoeken.

Tour de Adi - fietsen met een doel!

Israëlcentrum Nijkerk

19 

augustus

09:30 - 15:00

Betaald

Tour de Adi

Op vrijdag 19 augustus organiseert Christenen voor Israël in samenwerking met Adi Negev een leuke fietstocht in de omgeving van Nijkerk en Amersfoort om aandacht te vragen voor het fietsproject van Adi Negev-Nahalat Eran. Fiets samen met Rabbijn Jacobs een mooie tocht om geld op te halen voor dit bijzondere project.

Adi

Bij Adi (voorheen Aleh) wonen kinderen met een meervoudige handicap. Wat de organisatie Adi uniek maakt, is dat het echt een thuis is voor deze kwetsbare kinderen. Ze geven er niet alleen medische hulp, maar ze doen allerlei activiteiten zodat deze kinderen een blij leven kunnen hebben. Met honderden vrijwilligers en professionele medewerkers geven ze deze kinderen alles wat ze nodig hebben.

Doel van de actie

Bij Adi kijken de medewerkers naar wat kinderen wél kunnen en dagen ze steeds weer uit. Daarom wil Adi een paar therapeutische fietsen aanschaffen om kinderen verder te helpen. Met de aanschaf van deze fietsen zullen meer bewoners van Adi in staat zijn om hun motoriek en spieren nog beter te ontwikkelen en tegelijkertijd te kunnen genieten van de schitterende campus.

De kosten van een dergelijke fiets bedragen € 2700,-. Met onze fietsactie hopen we een aantal fietsen bij elkaar te sparen voor Adi. Wij vragen iedere fietser om 50,- bij te dragen met zijn/haar deelname. Dit volledige bedrag gaat naar Adi. Tip: u kunt ook laten sponsoren om nóg meer op te halen voor Adi.

Doet u mee? Aanmelden is verplicht en kan via het formulier onderaan deze pagina.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 9:30 uur: Startschot bij het Israëlcentrum door de ambassadeur van Israël
 • 10:00 uur: Start etappe 1: Nijkerk - Amersfoort
 • 11:00 uur: Bezoek aan de synagoge in Amersfoort
 • 12:00 uur: Start etappe 2: Amersfoort - Barneveld
 • 13:00 uur: Lunchen met een broodje falafel
 • 14:00 uur: Start etappe 3: Barneveld Nijkerk

Voor de sportievelingen...

... zal er op 19 augustus ook een route van 80 kilometer gefietst worden. Vind je het leuk om deze route te fietsen? Meld je dan aan als deelnemer via de knop hieronder!

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 13 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda