Sluiten

Zoeken.

Textielworkshop met Jackie Howard

Israëlcentrum Nijkerk

18 

januari

 - 

 

19:00

Betaald

Textielworkshop Jackie Howard

Textielkunstenares Jackie Howard

Op dinsdagavond 18 januari 2022 om 19.00 uur is er een textielworkshop met Jackie Howard, naar aanleiding van haar expositie in het Israëlcentrum.

LET OP: De textielworkshop zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Maak zelf kennis met de bijzondere materialen waar Jackie Howard mee werkt, zoals vlies en industrieel papier.

Door deze te beschilderen en te verhitten met de strijkbout ontstaan er bijzonder verrassende effecten. Toevoegingen zoals kleurrijke draadjes en glitters maken het nog spannender. De resultaten worden verwerkt in een boekje van geschept papier. Een creatief avontuur, waar iedereen welkom is!

Praktische info:

Datum en tijd: dinsdag 18 januari 2022, 19.00 uur
Zelf meenemen: verfschort en föhn
Kosten: €35,- p.p.

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop is verplicht. Gebruik daarvoor het formulier hieronder.

Over Jackie Howard

‘Textiel is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Nog zie ik de hoog opgestapelde kostbare rollen stof in de winkels waar mijn moeder me mee naar toe nam. Maar het is dankzij innovatieve materialen en technieken dat mijn werk zich sterk heeft ontwikkeld. Kleur en textuur zijn essentieel, altijd op zoek naar rijkdom zoals ik die in de schepping zie. Een eik met winters vol schimmel en mos, een oude fresco muur, mysterieuze sterrennevels.

Studie en meditatie maken een belangrijk deel uit van het creatieve proces. Zwervend door de bossen ontstaan beelden vanzelf. Een bijbeltekst die tot me spreekt vanuit een ver verleden, het geluk in de muziek. Verwondering, op zoek naar schoonheid en waarheid. Schrijven en het geven van lezingen komen daarbij vanzelf voort uit gepassioneerd leven…. er valt zoveel te leren en ontdekken!’

Meer weten? Neem eens een kijkje op de website van Jackie!

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda