Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Tentoonstelling

Terug naar overzicht

Tentoonstelling 'Israël onder de loep'

Israëlcentrum Nijkerk

01 

juni

 - 

31 oktober

09:30 - 16:30

Gratis

Israel onder de loep (2)

Tot en met 31 oktober is in het Israëlcentrum in Nijkerk de interactieve tentoonstelling 'Israël onder de loep' te beleven. De toegang is gratis. Geschikt voor alle leeftijden!

In deze tentoonstelling...

…ben jij de archeoloog en ga je op avontuur. Met een geheime lift reis jij diep onder de oude stad van Jeruzalem. Je komt uit in de grotten waar de meest fantastische ontdekkingen worden gedaan zoals potscherven uit de tijd van koning David en een gebouw uit de tijd van Jezus.

Ga mee op reis

Je onderzoekt, je beleeft en je ervaart zelf de wonderlijke geschiedenis van Israël. In deze tentoonstelling ontdek jij dat de verhalen uit de Bijbel écht waar zijn! Ga mee op ontdekkingsreis in het beloofde land.

Jij bent de ontdekkingsreiziger

Maar je bent geen toeschouwer: jij bent in deze tentoonstelling de ontdekkingsreiziger. “Israël onder de loep” is een unieke belevenis voor het hele gezin.

De tentoonstelling is t/m 31 oktober gratis te bezoeken in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk. Van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur en op zaterdagen van 10.30 tot 15.30 uur. Gratis parkeren voor de deur! 

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda