Sluiten

Zoeken.

Studiedag voor predikanten met Julia Blum

Israëlcentrum Nijkerk

22 

maart

09:45 - 14:00

Betaald

Livestream Youtube Thumbnail (2)

Julia Blum is schrijfster en lerares.

Op 22 maart organiseert Christen voor Israël vanaf 9:45 uur een studiedag voor predikanten met mw. Julia Blum uit Israël.

De bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor predikanten en voorgangers. We gaan samen luisteren naar een lezing van Julia Blum, er is tijd voor lunch en na afloop zullen we de thema's die behandeld zijn met elkaar nabespreken. We nodigen u van harte uit voor deze leerzame en gezellige studiedag!

Julia Blum

Julia Blum is schrijfster ten voeten uit. U kent haar misschien als auteur van de boeken als Abraham had twee zonen en Als u de zoon van God bent. Blum verdiept zich vooral in de Joodse achtergrond van het Nieuwe Testament. Ze is ook lerares, geeft bijbelcursussen en schrijft artikelen en blogs.

Thema

Haar nieuwste boek dat binnenkort in het Nederlands verschijnt, gaat over het verborgen zijn van de Messias. Dat zal ook het thema van de studiedag zijn.

Praktische info

Het programma op 22 maart begint om 9:45 en duurt tot ongeveer 14:00, met een lunchpauze. Deelname aan de studieochtend kost €17,50. U kunt u aanmelden via het formulier hieronder. Als u vragen hebt, kunt u mailen naar kdevreugd@cvi.nl. Hieronder vindt u het programma:

  • 09:45   inloop met koffie/thee
  • 10:15   lezing door mw. Blum, discussie en boekpresentatie
  • 12:15   lunch
  • 13:00   vervolg lezing en bespreking

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda