Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met Theo Koppes in Roosendaal over ‘De Knecht des Heren en Israëls verlossing in Jes. 49’

Evangelische Gemeenschap Roosendaal Roosendaal

02 

maart

20:00

Gratis

Livestream Youtube Thumbnail (1)

Theo Koppes

Op donderdag 2 maart 2023 is er in Roosendaal een studiebijeenkomst met Theo Koppes namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: De Knecht des Heren en Israëls verlossing in Jes. 49. De bijeenkomst vindt plaats in Evangelische Gemeenschap Roosendaal , P/a Benedendonk 1, 4701 CN Roosendaal. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Jesaja 49 is een van de vier Bijbelgedeelten in Jesaja waar het gaat over de Knecht des Heren. Het hoofdstuk is gericht aan de volken en geeft een inzicht over de roeping en opdracht van de Here met betrekking tot zijn volk Israël. We zien in het hoofdstuk ook de terugkeer van Israël uit de volken naar het Land van de belofte en het herstel van het land. De boodschap van Jes. 49 is belangrijk voor onze tijd en is gericht aan de volken om mee te werken met de Here aan de terugkeer en het herstel van Israël.

Achtergrond spreker

Theo Koppes heeft enige jaren gewerkt in het Huis op de Berg in Jeruzalem en is sinds het begin van deze eeuw werkzaam bij Christenen voor Israël. Theo is daarnaast oudste in de Christengemeente in Zeewolde.

Locatie

Evangelische Gemeenschap Roosendaal, Roosendaal

P/a Benedendok 1

4701CN, Roosendaal

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda