Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met Peter Pellemans in Gent over ‘Waarom is Israël zo belangrijk voor alle christenen?’

VEG De Burg Gent

28 

september

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op donderdag 28 september 2023 is er in Gent een studiebijeenkomst met spreker Peter Pellemans namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom is Israël zo belangrijk voor alle christenen? De bijeenkomst vindt plaats in VEG De Burg, Burgstraat 13, 9000 Gent. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

God heeft een eeuwige liefde en blijvend plan voor Zijn volk wat in onze tijd al ver gevorderd is.  God laat Zijn volk nooit los. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat het geheel van Gods keuzes en verbonden door Israël heen lopen. Israël is Gods Verbondsvolk. Er zijn door God nooit aparte afspraken met heidenen gemaakt. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat Jezus als Jood is geboren en als Regerende Joodse Koning zal terugkeren?

Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons? Omdat het heil uit de Joden is en wij bij het gelovige deel van Israël zijn gevoegd. Waarom is Israël dan zo belangrijk voor ons?

Omdat hun de woorden van God zijn toevertrouwd. Ons geloven kan nooit los staan van Israël. Graag tot ziens bij deze lezing. Peter Pellemans.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

VEG De Burg, Gent

Burgstraat 13

9000, Gent

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda