Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met Marianne Glashouwer in Werkendam over ‘Christenen voor Israël’

De Maranathakerk in Werkendam Werkendam

14 

juni

14:30

Gratis

Marianne Glashouwer

Marianne Glashouwer

Op woensdag 14 juni 2023 is er in Werkendam een studiebijeenkomst met spreker Marianne Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Christenen voor Israël. De bijeenkomst vindt plaats in de Maranathakerk, Gedempte Haven 1, 4251 CA Werkendam. Aanvang om 14:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door PCOB Werkendam en Almkerk.

Thema

Christenen voor Israël is in 1979 opgericht door Karel van Oordt. Vanaf de oprichting is het werk van Christenen voor Israël erg gegroeid. Zo hielp Christenen voor Israël tienduizenden Joden om terug te keren naar het land Israël en zijn er in veertig landen afdelingen van Christenen voor Israël te vinden. Marianne Glashouwer zal vertellen over het (wereldwijde) werk van Christenen voor Israël.

Achtergrond spreker

Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Locatie

De Maranathakerk in Werkendam, Werkendam

Gedempte Haven 1

4251 CA, Werkendam

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda