Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met Jeannet van Duuren in Wapenveld over ‘Jeruzalem, de stad van de grote Koning’

Hervormde Kerk Wapenveld

13 

april

19:30

Gratis

Jeannet van Duuren

Jeannet van Duuren

Op donderdag 13 april 2023 is er in Wapenveld een bijeenkomst van de Gereformeerde Bond, afd. Noord-Veluwe met spreekster Jeannet van Duuren namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jeruzalem, de stad van de grote Koning. De bijeenkomst vindt plaats in Hervormde Kerk, Kerkstraat 2a, 8191 LV Wapenveld. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Vanaf het moment dat God zijn volk uit Egypte liet uittrekken, werd de opdracht door God zelf gegeven om te zoeken naar de plaats waar God aanbeden wilde worden. Daar wilde God zijn naam vestigen. Jeruzalem, de stad, waarvan de geestelijke betekenis ons veel te zeggen heeft. In deze tijd zien we de strijd om Jeruzalem toenemen. Of zoals de Bijbel zegt: Jeruzalem, een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond, een steen, die alle natiën moeten heffen, en waaraan alle volken zich zullen verwonden.

Achtergrond spreker

Jeannet van Duuren is vanaf de oprichting in 1980 verbonden aan Christenen voor Israël. Als eerste consulente heeft ze met liefde voor Israël veel aspecten van ons werk uitgevoerd. Ze heeft talrijke spreekbeurten vervuld over diverse onderwerpen. Door jaren van inzet voor de vermiste soldaten van Israël en door contacten te leggen met de nederzettingen in Judea en Samaria heeft ze vaak in Israël vertoefd, waardoor de liefde voor Gods woord en Zijn volk toegenomen en versterkt is.

Locatie

Hervormde Kerk, Wapenveld

Kerkstraat 2a

8191 LV, Wapenveld

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda