Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Willem J.J. Glashouwer in De Westereen over ‘Israel, Rusland en Babylon’

Gebouw PKN "de Ferbiningstsjerke De Westereen

05 

oktober

19:30

Gratis

ds. Willem J.J. Glashouwer

Ds. Willem Glashouwer

Op donderdag 5 oktober 2023 is er in De Westereen een studiebijeenkomst met spreker ds. Willem J.J. Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Israel, Rusland en Babylon. De bijeenkomst vindt plaats in gebouw PKN "de Ferbiningstsjerke", Toerstrjitte 1, 9271 BP De Westereen. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Wordt het conflict in Oekraïne een uitslaande brand op wereldschaal? Of zijn we op weg naar wereldvrede? Welke rol speelt Israël? Loopt de huidige beschaving op zijn laatste benen nu in Europa het na-christelijke tijdperk is aangebroken? Welke rol speelt de informatierevolutie? Wat hebben de wereldeconomie en Babylon ermee te maken? Wat lezen we erover in de Bijbel?

Achtergrond spreker

Ds. Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Bekende programmaseries uit die tijd waren: 'Het Ontstaan van de Bijbel' en 'Het Ontstaan van Israël'. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Ds. Glashouwer was vervolgens tien jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International' en betrokken bij het werk in tientallen landen. Hij is auteur van veelgelezen boeken als: 'Waarom Israël?', 'Waarom Jeruzalem?' en 'Waarom Eindtijd?’

Locatie

Gebouw PKN "de Ferbiningstsjerke, De Westereen

Toerstrjitte 1

9271 BP , De Westereen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda