Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Willem J.J. Glashouwer in Capelle aan den IJssel over ‘De plaats van Israël in de eindtijd’

Nieuwe Westerkerk

11 

oktober

20:00

Gratis

ds. Willem J.J. Glashouwer

Ds. Willem Glashouwer

Op woensdag 11 oktober 2023 is er in Capelle aan den IJssel een studiebijeenkomst met spreker ds. Willem J.J. Glashouwer namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: De plaats van Israël in de eindtijd. De bijeenkomst vindt plaats in de Nieuwe Westerkerk, Valeriusrondeel 670, 2902 CT Capelle aan den IJssel. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

De Eindtijd houdt veel christenen bezig. Er leven vragen als: Leven we nu in de eindtijd? Hoe kunnen we dat weten? Wat zijn de tekenen der tijden? Wanneer komt de antichrist? Of vragen als: Hoe zit het met het merkteken en het getal van het beest, valse profeten, Babylon en Jeruzalem, het nieuwe wereldrijk in opmars en de wederkomst van Christus. Ook zal ds. Glashouwer aandacht besteden aan de ‘Grote Verdrukking’ en de bijzondere rol die Israël in de eindtijd zal spelen.

Achtergrond spreker

Ds. Willem J.J. Glashouwer was voorheen werkzaam voor de EO. Bekende programmaseries uit die tijd waren: 'Het Ontstaan van de Bijbel' en 'Het Ontstaan van Israël'. Hij is tevens medeoprichter van de Evangelische Hogeschool en de Christelijke School voor Journalistiek. Ds. Glashouwer was vervolgens tien jaar voorzitter van Christenen voor Israël. Nu is hij president van Christians for Israel International' en betrokken bij het werk in tientallen landen. Hij is auteur van veelgelezen boeken als: 'Waarom Israël?', 'Waarom Jeruzalem?' en 'Waarom Eindtijd?’

Locatie

Nieuwe Westerkerk,

Valeriusrondeel 670

2902 CT,

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda