Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Oscar Lohuis in Emmen over ‘Tekenen van de eindtijd’

PKN Kapel Emmen

24 

oktober

19:30

Gratis

Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op dinsdag 24 oktober 2023 is er in Emmen een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Tekenen van de eindtijd. De bijeenkomst vindt plaats in de PKN kapel Emmen, Kapelstraat 63, 7811 HC Emmen. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Profetieën uit de Bijbel over Israël komen in onze tijd letterlijk uit. Jezus heeft gezegd dat we moeten letten op de tekenen van de tijd. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in de wereld waarvan we kunnen zeggen dat dat tekenen zijn van de naderende verlossing, van de wederkomst van Christus?

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

PKN Kapel, Emmen

Kapelstraat 63

7811 HC , Emmen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda