Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Oscar Lohuis in Burdaard over ‘Israël en de eindtijd’

Gebouw "Op'e Hichte" bij de "Tsjerke op'e terp" Burdaard

27 

september

19:45

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op woensdag 27 september 2023 is er in Burdaard een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Israël en de eindtijd. De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw "Op'e Hichte" bij de "Tsjerke op'e terp", Kerkbuurt 3, 9112 HH Burdaard. Aanvang om 19:45 uur, toegang is gratis.

Thema

Profetieën uit de Bijbel over Israël komen in onze tijd letterlijk uit. Jezus heeft gezegd dat we moeten letten op de tekenen van de tijd. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in de wereld waarvan we kunnen zeggen dat dat tekenen zijn van de naderende verlossing, van de wederkomst van Christus?

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

Gebouw "Op'e Hichte" bij de "Tsjerke op'e terp", Burdaard

Kerkbuurt 3

9112 HH , Burdaard

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda