Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Oscar Lohuis in Broeksterwâld over ‘Waarom Israël er toe doet’

De Gereformeerde Kerk Broeksterwâld

29 

februari

19:30

Gratis

ds. Oscar Lohuis

Ds. Oscar Lohuis

Op donderdag 29 februari 2024 is er in Broeksterwâld een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom Israël er toe doet. De bijeenkomst vindt plaats in De Gereformeerde Kerk, Ds. Feitsmawei 1, 9108 NE Broeksterwâld. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

De voortdurende strijd die tegen Israël wordt gevoerd gaat om het hele land Israël en vooral om de stad Jeruzalem. Op alle raketten die vanuit de Gazastrook op Israël worden/werden afgevuurd staat geschreven ‘Al Quds’, wat Arabisch is voor Jeruzalem. Ook de Bijbel spreekt duidelijk over de strijd om en tegen Jeruzalem in de eindtijd. We kunnen sommige Bijbelgedeelten leggen naast de actualiteit en zien hoe profetieën steeds meer vervuld worden. De strijd is hevig, maar de Heere regeert, wat ook blijkt uit het feit dat deze dingen zijn voorzegt.

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de  baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

De Gereformeerde Kerk, Broeksterwâld

Ds. Feitsmawei 1

9108 NE, Broeksterwâld

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda