Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in Utrecht over ‘Joel 3, Israël en de eindtijd ’

De Buurtkerk Utrecht

06 

oktober

19:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Henk Poot

Op vrijdag 6 oktober 2023 is er in Utrecht een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Joel 3, Israël en de eindtijd. De bijeenkomst vindt plaats in de Buurtkerk, 2e Daalsedijk 2-b, 3551 EJ Utrecht. Aanvang om 19:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

De eindtijd. Leven we daar nu in? Zo ja, hoe ver en waar zijn we dan eigenlijk op Gods tijdsklok? We weten niet de dag noch het uur, maar worden wel opgeroepen om waakzaam te zijn en zo te leven alsof de wederkomst van de Heere Jezus elk moment kan gebeuren. De tekenen die de eindtijd inluiden zijn vaak verontrustend, maar voor mij persoonlijk springt er vooral een bovenuit. Dat is wat we lezen in Joel 3: Het angstaanjagende teken van de eindtijd.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

De Buurtkerk, Utrecht

2e Daalsedijk 2-b

3551 EJ , Utrecht

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda