Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in 't Harde over ‘Jesaja 40: ‘Troost, troost Mijn volk. De les van de arend’’

Maranathakerk 't Harde

12 

oktober

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op donderdag 12 oktober 2023 is er in 't Harde een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jesaja 40: ‘Troost, troost Mijn volk. De les van de arend’. De bijeenkomst vindt plaats in de Maranathakerk, Bovendwarsweg 2c , 8084 JB 't Harde. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

De Here houdt zich aan zijn beloften en als Juda in ballingschap is gegaan vanwege de zonde van het volk en haar koningen, dan spreekt de Here alweer van bevrijding en verlossing. Dat is het hart van de Here en Hij schept geen genoegen in het oordeel en de straf en wil altijd troost schenken waar dat kan. De Heilige Geest is de Trooster bij uitstek en de Here heeft voorzien waar zijn volk doorheen moest gaan, en roept troosters uit de volken om zijn volk te troosten.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Maranathakerk, 't Harde

Bovendwarsweg 2c

8084 JB , 't Harde

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda