Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in Harderwijk over ‘Jeremia 31’

Petrakerk Harderwijk

27 

september

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op woensdag 27 september 2023 is er in Harderwijk een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jeremia 31. De bijeenkomst vindt plaats in de Petrakerk, Busken Huetlaan 2, 3842 CS Harderwijk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Jeremia 31 is een prachtig hoofdstuk dat spreekt over Gods trouw aan Israël. Het bevat onder meer de opdracht om wereldwijd te getuigen van Gods trouw aan Israël, waarvan God verderop in het hoofdstuk duidelijk maakt dat die voor eeuwig is. Ds. Kees van Velzen legt uit waarom Gods trouw aan Israël een onmisbaar onderdeel is van het evangelie en hoe het ons kan helpen om in verwarrende tijden op God te blijven vertrouwen.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Locatie

Petrakerk , Harderwijk

Busken Huetlaan 2

3842 CS , Harderwijk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda