Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Steenwijk over ‘Israël, Jezus en Paulus’

Grote Kerk Steenwijk

20 

maart

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op woensdag 20 maart 2024 is er in Steenwijk een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Israël, Jezus en Paulus. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk, Kerkstraat 22, 8331JC Steenwijk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van Israël-producten.

Thema

Als de Paulus een brief schrijft aan de Joodse gemeenschap in Rome, spreekt hij als apostel voor de heidenen in het bijzonder de heidense volgelingen van Jezus aan.

We volgen in deze lezing in grote lijnen de opbouw van zijn betoog, staan stil bij bijzondere teksten en horen wat het betekent voor onze relatie met Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Grote Kerk, Steenwijk

Kerkstraat 22

8331JC, Steenwijk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda