Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Purmerend over ‘Israël, Jezus en Paulus’

Taborkerk Purmerend

07 

maart

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op donderdag 7 maart 2024 is er in Purmerend een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Israël, Jezus en Paulus. De bijeenkomst vindt plaats in Taborkerk, Maasstraat 2, 1442 RV Purmerend. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Als de Paulus een brief schrijft aan de Joodse gemeenschap in Rome, spreekt hij als apostel voor de heidenen in het bijzonder de heidense volgelingen van Jezus aan.

We volgen in deze lezing in grote lijnen de opbouw van zijn betoog, staan stil bij bijzondere teksten en horen wat het betekent voor onze relatie met Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Taborkerk, Purmerend

Maasstraat 2

1442RV, Purmerend

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda