Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Bedum over ‘Jezus en Israël’

Maranathakerk Bedum Bedum

21 

februari

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op woensdag 21 februari 2024 is er in Bedum een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jezus en Israël. De bijeenkomst vindt plaats in Maranathakerk, Kleinestraat 4, 9781 HS Bedum. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk.

Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen wel eens beseffen.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat we via Jezus veel meer zicht krijgen op de plaats en de betekenis van het Joodse volk. Maar niet alleen dat: Het besef dat Jezus en Israël met elkaar verbonden zijn, zou ook kunnen leiden tot een verrijking van ons geloof in Jezus.

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

Maranathakerk Bedum, Bedum

Kleinestraat 4

9781 HS, Bedum

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda