Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Sittard over ‘De opstanding van Israël. Ezechiël 37’

Johanneskerk Sittard

11 

oktober

20:00

Gratis

Peter Pellemans - spreker

Peter Pellemans

Op dinsdag 11 oktober 2022 is er in Sittard een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De opstanding van Israël, Ezechiël 37. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Johanneskerk Sittard, Mgr. Vranckenstraat 9 , 6134 AJ Sittard. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

In Jeremia 32 lezen we dat God Israël, Zijn volk, weer terugbrengt in hun eigen land en hen volledig gaat herstellen. Deze gebeurtenis is geprofeteerd voor de eindtijd waarin wij nu leven. Gods Woord en beloften t.a.v. Israël zijn betrouwbaar! Het herstel van Israël verloopt in twee fases. Eerst het fysieke herstel en daarna het geestelijke herstel. In deze lezing leg ik uit wat er al is gebeurd en hoe dat is gegaan voor de ogen van heel de wereld. Om dan uit te komen bij het volledig geestelijke herstel van Gods verbondsvolk in de zeer nabije toekomst. Ik hoop u graag te zien tijdens deze lezing.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Johanneskerk, Sittard

Mgr. Vranckenstraat 9

6134AJ, Sittard

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda