Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Roosendaal over ‘De Derde Tempel in Jeruzalem’

De Levensschool Roosendaal

02 

juni

 - 

 

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op donderdag 2 juni 2022 is er in Roosendaal een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De Derde Tempel in Jeruzalem. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in De Levensschool, Benedendonk 1, 4707 TZ Roosendaal. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Tijdens mijn lezingen en studies vragen mensen vaak: “hoe weet jij dat er een derde Tempel gebouwd gaat worden, want wij, de gelovigen zijn toch de Tempel van De Heer.” Dit is een heel begrijpelijke vraag. Er is nog steeds heel veel discussie onder christenen of er wel een derde Tempel gaat komen, wanneer dat dan zou zijn, of dat wel mogelijk is omdat er op de tempelberg twee andere grote gebouwen staan, en of een derde Tempel wel nodig is, gezien het feit dat we door de uitstorting van de Heilige Geest alweer een fase verder zijn dan de fysieke Tempels. Graag wil ik in deze lezing ingaan op deze vragen en met u nadenken over wat de Bijbel zegt over deze zaken. Belangrijk tijdens deze lezing is de tekst in Ezechiël 43:4: “En de heerlijkheid van de HEERE kwam het huis (De derde Tempel) binnen via de poort die op het oosten uitzag.” U bent van harte uitgenodigd voor de lezing.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

De Levensschool, Roosendaal

Benedendonk 1

4707TZ, Roosendaal

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda