Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Maastricht over ‘Psalm 83: oorlog en Gods bescherming’

Buurtcentrum Nazareth Maastricht

27 

oktober

20:00

Gratis

Peter Pellemans spreker

Peter Pellemans

Op donderdag 27 oktober 2022 is er in Maastricht een studieavond met spreker Peter Pellemans. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Psalm 83: oorlog en Gods bescherming. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Buurtcentrum Nazareth, Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Wij leven in een tijd waarin de profetische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Israël is terug in hun land na 19 eeuwen diaspora. Israël is weer een natie onder de volkeren sinds 1948. Afgewezen, aangevallen, betwist en bekritiseerd, maar zij zijn terug zoals God heeft beloofd. Israël heeft sinds haar terugkeer in hun land helaas vele oorlogen, ook met verlies van levens, moeten voeren tegen hun vijanden rondom en deze oorlogen hebben zij allemaal gewonnen door Gods bescherming. Maar hoe zit het eigenlijk met het samenspannen van de vijanden tegen Israël in Psalm 83? Is deze oorlog aanstaande? Wat zijn daarvoor dan de bewijzen? Alle redenen dus om te komen luisteren naar deze lezing en ons te laten bewegen om te bidden voor Gods volk en hen te zegenen.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Buurtcentrum Nazareth, Maastricht

Miradorplein 39

6222TE, Maastricht

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda